Free shipping in EU above 150 EUR!

Who we are?

Kik vagyunk mi?

Nem egy hatalmas cég sok designerrel, sőt, egyeltalán nem is ruhaipari szakemberek :) Helyette viszont nagyon lelkesek! Nem szeretjük a kompromisszumot és nem sajnáljuk az időt arra, hogy megvalósítsuk azt, amit elterveztünk.

Alapvetően az informatika területén dolgozunk mindketten, egy közös vállalkozásban, mostmár 15 éve együtt. Van két szép kisgyerekünk, és sok-sok ötletünk. 2020-ba úgy döntöttünk, hogy nemcsak beszélünk az álmainkról, hanem meg is valósítjuk őket!

 

Honnan jött az ötlet?

Nagyon hosszú ideig kerestünk olyan férfi alsót, aminek jó a szabása, alapanyaga és tartós is. Rendeltünk Magyarországról, külföldről, de igazából nagyon kevés olyan márkát találtunk világviszonylatban is, akivel elégedettek lettünk volna. Láttuk, hogy külföldön azért sokkal jobb a helyzet, de a magyar piacon gyakorlatilag nincs ilyen.

Aztán összehozott a sors egy kötödével, és ekkor jött az ötlet, hogy veszünk alapanyagot, amiből varrattunk hát magunknak néhány darabot. Nagyon megszerettük, és innen jött az ötlet, hogy miért is tetszene ez másnak is? 

 

Milyen alapanyagot használunk?

Hosszú hónapok alatt körbejártunk Magyarország legnagyobb méteráru boltjait és nagykereit, és sajnálattal tapasztaltuk, hogy minden leginkább kínai, picit jobb esetben olasz vagy spanyol importáruval van tele. Egy véletlen folyamán panaszoltuk el ezt egy ismerősünknek, aki adott egy nevet és telefonszámot: végül egy pest megyei szövödéhez jutottuk el. Még hihetetlenebb volt, hogy az általunk leírt paraméterek alapján gond nélkül elkészítette azt az egyedülálló szövetet, ami hosszas tesztelés és nyúzás után sem okozott nekünk csalódást.

Emellett az alsókba kerülő szövött gumit, címkét, dobozt, de még a webshopunkat is helyben, helyi szakemberekkel készíttetjük. 

 

Hol készülnek a termékek?

Nagyon szerencsések vagyunk, hogy találtunk hozzánk nagyon közel egy olyan varrodát, akik elképesztő minőségben meg tudják valósítani, amit mi megálmodunk. Szintén egy kis családi vállalkozásról van szó - Anya és két lánya. Emiatt is tapasztalhatjátok, hogy a megrendeléseiteket nem tudjuk mindig időben elkészíteni. Nem az a célunk, hogy sok terméket készítsünk, hanem hogy azok minősége kifogástalan legyen, ennek pedig a kulcsa nem egy hatalmas varroda, hanem pontos, precíz, megbízható munka.